Klubbens målsætning

Det er klubbens håb, at vi med træner- og lederhåndbogen kan være med til at give et mere klart billede af Aalborg KFUM som fodboldklub og dets værdier, målsætninger og strategier.

Håndbogen er tænkt som et styringsredskab for klubbens ledere og trænere og skulle gerne være med til at synliggøre den røde tråd i arbejdet i ungdomsafdelingen. Håndbogen vil også være god læsning for spillere og forældre.

Samtidig er håndbogen tænkt som et opslagsværk, der giver svar på en masse praktiske spørgsmål, bestemmelser og retningslinier.

Håndbogen gælder for hele Børne- og Ungdomsafdelingen for Aalborg KFUM Fodbold. Håndbogen vil blive revideret mindst én gang om året. Løbende revisioner, herunder opdatering af årsplanen, vil være tilgængelig på denne side.

Den overordnede målsætning for Aalborg KFUM Fodbold er:

• At give sportslig udfordring til alle
  • At skabe et godt sportsligt og socialt miljø
  • At dygtiggøre spillere, trænere og ledere mest muligt
  • At være et samlingpunkt i lokalområdet, Hasseris

Download træner- og leder håndbogen