Menu

Pigeårgangen 2009/2010

image
13. april 2023 kl. 17:23
En lang vinter med 2 ugentlige træninger og testkampe er nu forbi, og vi glæder os nu over, at der spilles om point i DBU turneringen.
Efter at have startet efterårssæsonen op i august 2022 med 25 piger er årgangen siden vokset til 38 piger, hvor af nogle kommer så langt væk fra, som Skørping, Gug, St. Restrup og Gistrup. Det betyder at vi kan mønstre 2. 11-mands hold her i foråret på U14 Liga 2 og Liga3 niveau.
Vi er naturligvis meget tilfredse med denne tilgang, Det vi hører fra de pigerne der er kommet til Aalborg KFUM, er at sammenholdet, og måden de nye spillere bliver modtaget på gør det nemt at blive en del af årgangen.
Vi er i den heldige situation, at vi har 3 målmænd på årgangen. Derfor er vi også superglade for at Jes Snedker og Oskar Snedker har påtaget sig opgaven med at dygtiggøre pigerne, hver mandag i en time med målmandstræning. Jes og Oskar er kommet rigtigt godt i gang, og pigerne udtrykker stor begejstring omkring træningen.
Det sociale er naturligvis et vigtigt element på årgangen, så vores aktive forældreudvalg har haft pigerne med ude i byen for at spise/bowle. I slutningen af april starter vi med fællesspisninger nede i klubhuset, og første weekend i juni drager vi til Fredericia for at deltage i Madsby cup 2023.
Vi træner mandag og onsdag fra 17.30-19.00, og nye piger er naturligvis velkommen til at kigge forbi.
Kan være et billede af 5 personer, personer, der spiller fodbold, personer, der spiller fodbold og græsKan være et billede af 4 personer, personer, der spiller fodbold, personer, der spiller fodbold og græs
Luk