Menu

Formanden har ordet ! Godt Nytår

image
03. januar 2022 kl. 14:25
Formanden Mikkel Højsleth har ordet Q4 2021
Kære alle KFUM’ere,
Godt Nytår. Jeg håber i alle havde en god jul og et godt Nytår sammen med familien.
Siden sidste formandsberetning har vores forening været i fuld vigør, og Corona-restriktioner har i mindre grad påvirket vores forening.
Forårscuppen blev til en efterårscup, og afviklet med knivskarp præcision og som en bragende succes.
’Cup-udvalget’ fortjener endnu en kæmpe ros, for deres arbejde er uvurderligt og inspirerende for en forening som KFUM.
Dette års forårscup er den 8. i rækken, og de frivillige bag cuppen har udover gode venskaber og mange sjove timer sammen også skabt en indtægt, som vi i KFUM ikke kan være foruden.
Vores cup-udvalg er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan være frivillig og bidrage i KFUM, uden at skulle have fodboldstøvler og korte bukser på ude på træningsbanerne.
Jeg håber endnu flere vil lade sig inspirere, og melde sig under de frivillige KFUM-faner, så vi kan blive ved med at udvikle vores klub.
Tom og jeg er altid til rådighed til en snak om frivillighed og muligheder, hvis der skulle være interesserede forældre, seniorer, bedsteforældre, foreningsfolk, tilflyttere, fraflyttere eller andre gode mennesker, som gerne vil være en del af KFUM. (se mere på https://www.aalborgkfumfodbold.dk/.../frivillig-i.../)
To klubkoryfæer og klublegender har valgt at takke af efter lang tids tro tjeneste. Kampfordeler Erik og økonomi-mand Kim har været i klubben i en menneskealder, og de har begge, uafhængig af hinanden, valgt at dette efterår er deres sidste inden de vil nyde deres velfortjente otium. Tak er et fattigt ord, og dækker ingenlunde over den indsats de to herrer har leveret. Men tak skal I have!
Bestyrelsen har siden sidst afholdt fire bestyrelsesmøder med mange spændende dagsordner. Klubbens økonomi er sund, men der kræves investeringer omkring organisationen af vores klub i de kommende år. Vi har derfor arbejdet fokuseret med klubbens organisation og driftsopgaver, og resultatet af arbejdet er vi nu søger en halvtidsstilling, som skal dække en række forskellige opgaver vi nu mangler, samt en række udviklings- og serviceopgaver omkring foreningen. 
I foråret præsenterer vi klubbens organisation til medlemmerne, når deltidsstillingen er besat.
Jeg vil gerne fremhæve vores fem mand store Sportsudvalg og vores udvalgsformænd på børn, unge og senior, som alle er et kæmpe aktiv for vores forening. De fortsætter med at ligge lag på både det sportslige og sociale setup omkring vores alle hold i vores klub, som betyder at andre klubber i region Nordjylland kigge til Aalborg KFUM for inspiration. Det er en stærk gruppe af dedikerede forældre og foreningsfolk, som vi værdsætter utrolig meget.
KFUM består af klubbens medlemmer og frivillige kræfter, og vi får brug for endnu flere frivillige i de kommende år.
Derfor en venlig opfordring til alle frivillige foreningskræfter, der endnu ikke er aktive i Aalborg KFUM, om at blive en del af fællesskabet. Vi kan bruge alle kompetencer på alle niveauer, og tilbyder fællesskaber og venskaber til både børn og voksne der engagerer sig i vores klub.
Aalborg KFUM Fodbold er i god gænge, og der venter mange spændende oplevelser og opgaver for os alle i 2022. Tak for den store indsats alle I frivillige, forældre og børn har ydet i vores klub i 2021, som på trods af en verden med virus-udfordringer og nationale restriktioner stadig har formået at samle både børn og voksne i KFUM til at dyrke sport, fællesskaber og sammenhold.
De bedste hilsner,
Mikkel Højsleth
Luk