Menu

Jubilæums Fondens Lederpris: Kim Krog

image
03. februar 2023 kl. 09:09
Jubilæums Fondens Lederpris gives til en person, der gennem sæsonen, eller over en årrække, har udført et godt stykke arbejde for klubben, en afdeling eller et hold.
Denne pris går i 2022 til Kim Krog.
Der er få som kan fortælle hvordan børneafdelingen har udviklet sig i KFUM igennem det sidste årti, men denne person er helt sikkert én ad dem.
Kim er nu i gang med sin fjerde årgang som frivillig. Han har altid stået til rådighed og været med omkring træningen eller arrangeret forskellige ting for de forskellige årgange.
I øjeblikket har han ansvaret for vores U9 drenge, som han ligesom de andre årgange han har været involveret i og har fulgt siden de var 5-6 år gamle.
Udover at have fulgt forskellige årgange gennem de sidste mange år, har han på det seneste også været med til at arrangere den kommende tur til Belgien for vores ungdomshold.
Desværre ser der ikke ud til at være flere drenge eller piger på vej for Kim. Men som frivillig for alle fire, må man sige at han har bidraget utroligt meget med det arbejde som han har lagt i foreningen, og lever fuldt ud op til værdierne I Aalborg KFUM (fællesskab – udvikling og ordentlighed), hvilket han
har vist med de ting han har været engageret i.
Stort tillykke til Kim!
Luk