Menu

Oprykning til Jyllandsserien

image Flot præstation af klubbens damer
04. oktober 2022 kl. 12:02

AALBORG KFUM KLAR TIL JYLLANDSSERIEN!

Hornum IF - Aalborg KFUM 0-1
Serie 1, kvinder

Caroline Bachs enlige træffer var nok, da Aalborg KFUMs kvinder på udebane sikrede oprykning til Jyllandsserien med to runder tilbage af turneringen.

Aalborg KFUM kunne klare sig med uafgjort, da de søndag eftermiddag gæstede Hornum IF, men tog sejren med hjem til Aalborg.

Det blev en rodet affære i Hornum, hvor spillet på ingen måde var kønt - hverken fra Hornum IF eller KFUMs side. I en meget lige affære, var det dog Aalborg KFUM som kom frem til de største chancer.

For selvom spillet ikke helt hang sammen, så kunne Caroline Bach sende Aalborg KFUM foran efter 34 minutter. Som en anden Joakim Mæhle fræsede Sarah Torp frem mod en løs bold, smuttede omkring Hornum-backen og sendte et fladt indlæg ind i fødderne på Caroline Bach, som sikkert sendte kuglen i nettet.

Derfor var Aalborg KFUM foran ved pausen.

Spillet blev en smule bedre i anden halvleg, men dog uden at resultere i flere mål.

Forsvarsmæssigt stod Aalborg KFUM godt, og selv da Hornum begyndte at satse offensivt gav det ikke de store problemer.

Til gengæld svigtede skarpheden til tider i angrebet, hvor Sofie Buus Lanng dog var mere end uheldig med en afslutning over mål.

Alligevel kunne Aalborg KFUM hente de tre point, som sikrede oprykning til Jyllandsserien i den kommende sæson!

På trods af sejren var fejringen afdæmpet. Der er nemlig fuld fokus på de sidste to kampe - den første ude mod Gug i den kommende uge, inden Aalborg KFUM vil fejre oprykningen hjemme mod Aalborg Freja den 14. oktober

Luk